​Ring på tlf:

30 95 03 38

Betonarbejde som du vil have det

Hos JJ byg og anlæg kan vi levere præcis det betonarbejde, du ønsker. Vi udfører gerne støbearbejdet, hvis du for eksempel har brug for ny sokkel, et nyt gulv eller støttemure. 

Vi kan naturligvis også hjælpe ved alle former for armeringsarbejde, jernbinding og andre fundamenter, der skal styrkes eller bygges op fra ny. I gennem flere år har vi leveret solidt betonarbejde til både husejere og foreninger i det meste af Sønderjylland.

Ordentligt betonarbejde er grundlaget

Betonarbejde er typisk grundlaget for en større konstruktion, og derfor skal det bare være i orden. Det er på alle måder fundamentet for succes. Vi er professionelle og har både stor erfaring og det rette udstyr til at sikre, at din betonløsning kommer til at holde i mange år. Har du en opgave, kan vi naturligvis rådgive dig, så vi sammen finder den optimale løsning i forhold til dine ønsker, behov og rammer.

Vi udfører betonarbejde i hele Sønderjylland og kører ofte i for eksempel Kolding, Haderslev og Vejen, så vi kan altid hurtigt kigge forbi og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Vil du vide mere om de mange mulige løsninger, vi kan tilbyde inden for betonarbejde? Eller skal vi kigge forbi til en snak om opgaven og et uforpligtende tilbud? Så tag fat i os. 

Vi er klar til at svare på telefon 30 95 03 38, eller hvis du sender en e-mail til os på jacob@jjbygoganlaeg.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JJ byg og anlæg

Mikkelborgbygade 11

6630 Rødding

​Telefon: 30 95 03 38

E-mail: jacob@jjbygoganlaeg.dk 

CVR: 35599592

Kontakt os her