​Ring på tlf:

30 95 03 38

​Belægning til indkørsler, terrasser og stier

Går du og overvejer en ny belægning til din indkørsel? Eller har du planer om en ny gangsti i haven? Så tag gerne fat i os. Hos JJ byg og anlæg har vi flere års erfaring med enhver form for belægning til private kunder. Så uanset om du drømmer om for eksempel en flot, ny terrasse, en indbydende indkørsel, praktisk belægning i en garage, en smuk gangsti eller en solid støttemur, kan vi hjælpe dig.

Vi giver dig gode råd om belægning og materialer

Har du brug for et par gode råd om belægning, kan vi naturligvis dele ud af vores mange erfaringer. Både når det gælder regler og råd for hældninger, tips om underlag og udgravning samt naturligvis om det rette materialevalg. 

Der findes mange spændende fliser, men nogle er mere velegnet til visse formål end andre. Sammen kan vi finde frem til den optimale løsning, der passer til både dit behov og budget.

Vi har tidligere hjulpet både husejere, boligforeninger, andelsforeninger, grundejerforeninger og haveforeninger med belægning især i området omkring Kolding, Haderslev og Vejen.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi lægger vægt på, at du får god service hos os. Det vil sige, at vi for eksempel kan give dig professionel rådgivning, holder alle aftaler og altid rydder op efter os. 

Vi udfører arbejde i hele Sønderjylland, og ønsker du, at vi kigger forbi til en snak om mulighederne og et uforpligtende tilbud på belægning, gør vi naturligvis gerne det.
​Du er derfor meget velkommen enten på telefon 30 95 03 38 eller på e-mail jacob@jjbygoganlaeg.dk, hvis du hellere vil skrive til os. Du kan også benytte dig af nedenstående kontaktformular:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JJ byg og anlæg

Mikkelborgbygade 11

6630 Rødding

​Telefon: 30 95 03 38

E-mail: jacob@jjbygoganlaeg.dk 

CVR: 35599592

Kontakt os her