​Ring på tlf:

30 95 03 38

​Anlægning af terrasse tilbyder vi gerne

Drømmer du om en ny terrasse? Så der hjælp at hente lige her. Hos JJ Byg og Anlæg tilbyder vi anlægning af terrasse i og omkring Kolding, Haderslev og Vejen. Vi står naturligvis også til rådighed for kunder uden for disse områder.

Vi er et kompetent firma med mange års erfaring inden for faget. Derfor kan vi løse både simple og mere komplicerede opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi garanterer resultater af høj kvalitet, og vi overholder naturligvis altid vores aftaler.

Professionel anlægning af terrasse efter dine ønsker

Når vi foretager anlægning af terrasse, så sætter vi altid kundens ønsker i første række. Vi forsøger altid at imødekomme disse bedst muligt, hvorfor vi sørger for at have en god dialog med kunden, så vi kan opnå det resultat, der ønskes.​

Vi er en meget professionel samarbejdspartner, der yder vores bedste hver gang. Uanset hvilken type af fliseterrasse vi skal udføre, står vi klar til at mestre opgaven. Hos os finder du desuden altid en god pris og godt humør.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

Om du enten mangler vejledning til, hvordan din næste terrasse kan udforme sig eller om du ønsker et godt tilbud, så står vi klar til at hjælpe.

Vi kan kontaktes på telefon 30 95 03 38 eller e-mail jacob@jjbygoganlaeg.dk​. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage snarest muligt.​  

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JJ byg og anlæg

Mikkelborgbygade 11

6630 Rødding

​Telefon: 30 95 03 38

E-mail: jacob@jjbygoganlaeg.dk 

CVR: 35599592

Kontakt os her